Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Sulland Bodø får du alt du trenger til bilen

Sulland Bodø tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Hos oss finner du alt fra splitter nye elbiler og hybridbiler til et stort utvalg nyere bruktbiler fra Volkswagen. I tillegg har vi både lager av bildeler og autorisert bilverksted for Volkswagen. Vi er opptatt av kundetilfredshet og ønsker svært fornøyde kunder. Vi er også opptatt av en god arbeidsplass som igjen skaper trivsel når du som kunde kommer til oss, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, ha bilen på service og reparasjon eller skal kjøpe originalt tilbehør og bildeler til Volkswagen.

Sulland Bodø er en del av Sulland Gruppen og er en av landets største bilforhandlere. Bilbutikken er merkeforhandler både for Audi, Volkswagen, Skoda og Volkswagen nyttekjøretøy i Bodø.

Sulland Gruppen selger over 14 000 nye og brukte biler i året, og har 880 ansatte. Velkommen til vår avdeling i Bodø hvor vi kan tilby deg salg av både nye og brukte Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy, bildeler og verksted!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:30
Se åpningstider for andre avdelinger ››